23 Ocak 2021 Cumartesi

Antalya’nın simgesi turunçlar sofralara lezzet, ekonomiye değer katacak

Antalya’nın simgesi turunçlar sofralara lezzet, ekonomiye değer katacak.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in yerelden kalkınma hedefiyle destek verdiği Korkuteli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (KORKOOP) kadınları Antalya’nın simgesi turunç meyvelerini lezzetli reçellere dönüştürüyor. 

Antalyalıların sofrasına lezzet olarak gelecek olan reçeller Halk-Et satış mağazalarında satışa sunulacak. Büyükşehir Belediyesi’nin hem kooperatifçiliği hem de kadınların üretimini desteklemek amacıyla uygulayıcısı olduğu BAKA destekli 'Üreten Kadınlar Kazanan Yarınlar' projesi meyvelerini veriyor. 


Büyükşehir Belediyesi'nin destek verdiği Korkuteli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi KORKOOP üyesi kadınlar, hem üreterek gelir elde ediyor hem de tüketiciyi sağlıklı ürünlerle buluşturuyor.

Bu kapsamda Başkan Muhittin Böcek’in talimatlarıyla Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri parklardaki turunç meyvelerini toplayarak Korkuteli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’ne göndermişti. 

PARKTAKİ TURUNÇLAR EKONOMİYE KAZANDIRILIYOR 

Büyükşehir Belediyesi’ne ait parklardan toplanan yaklaşık bir ton turunç Korkuteli’nde bulunan üretim tesisinde işlenerek reçele dönüştürülüyor. 

Toplanan reçeller, KORKOOP kadınları tarafından yıkama, soyma, bekletme kaynatma, haşlama ve süzme aşamalarından geçiriliyor. Hazır hale getirilen reçeller daha sonra paketleme işlemi yapılıyor.


Parklardaki ağaçlardantoplanan turunçların, Büyükşehir Belediyesi sayesinde değerlendirilerek ekonomiye kazandırıldığını ifade eden Korkuteli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Dudu Karataş, “Antalya’mızın bir değeri olan turunçlar hem üreticiye hem de vatandaşa kazandırılıyor. 

KORKOOP üyesi kadınlar ve belediye ekipleriyle meyvelerimizi toplamıştık. Gıda güvenliği için özellikle araçların geçmediği, egzozlardan etkilenmeyecek parkta yetişen ağaçlardakiturunçları topladık. 

Yaklaşık bin ton turunç meyvesini Korkuteli’ndeki üretim merkezimizde işlemeye başladık” diye konuştu. 

LEZZETLİ REÇELLER ÜRETİLİYOR 

Dudu Karataş, turunç reçelinin yapım aşamalarını şöyle anlattı: “Kadın üreticilerimiz, turunçları önce yıkıyor sonra rendeleyerek o turuncun ince tabakası alınıyor. Daha sonra da kabukları dilimliyor ve ip yardımıyla kabukları kıvırıyoruz.
 
Kabukları tencereye koyarak haşlaması yapılıyor, haşladıktan sonra suyunu süzerek, değiştiriliyor. 

Son olarak reçel aşaması ve şekerleme işlemi yapılıyor. Gıda mühendisi kontrolünde turunç kabuklarından reçel üretilirken, iç kısmından da turunç ekşisi üretiliyor. İleride pestilini de denemek istiyoruz.

” HALK ET’TE SATIŞA ÇIKACAK Reçellerin paketlendikten sonra Büyükşehir Belediyesi’nin Halk Et mağazalarında vatandaşlar için satışa sunulacağını belirten Dudu Karataş, “Ağaçta çürüyen turuncu ekonomiye kazandıran ve bizlere ilk günden beri destek veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e de reçelimizden ikram edeceğiz” dedi.

21 Ocak 2021 Perşembe

CHP'de Muharrem İnce paniği! "Parti kurmasını istemeyiz"

CHP'de Muharrem İnce paniği! "Parti kurmasını istemeyiz"

Son dakika haberi... CHP'nin eski Milletvekili ve 2018 yılındaki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin yeni parti hazırlığı CHP'de panik yarattı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, "Muharrem İnce’nin partiden ayrılmasını ve parti kurmasını istemeyiz" ifadlerini kullandı.

CHP'nin eski Milletvekili ve 2018 yılındaki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin yeni parti hazırlığı CHP'de panik yarattı.



1 Mart'ta partisini kurmaya hazırlanan Muharrem İnce'ye CHP'den bir ''partide kal'' çağrısı daha geldi.

"PARTİ KURMASINI İSTEMEYİZ"
Özgür Özel'in "İnce'nin istifasından memnun olmam" diyen Özel'in ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, "Muharrem İnce'nin partiden ayrılmasını ve parti kurmasını istemeyiz" ifadelerini kullandı.

İNCE KÖPRÜLERİ ATTI
İnce ise CHP ile köprüleri çoktan attı. Bu hafta Kurucular Kurulu ile yeniden bir araya gelecek ve 1 Mart'a kadar izlenecek strateji ve yol haritası şekillendirilecek.

Başkan Serkan Acar’dan Gönüllü Hizmette Bulunan Personele Teşekkür

Başkan Serkan Acar’dan Gönüllü Hizmette Bulunan Personele Teşekkür

Aliağa Belediyesi Milletin Ekibi personelleri, pandemi sürecinde zorunlu olarak izolasyona alınan 280 vatandaşa gönüllü olarak hizmet verdi.  Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar tamamen gönüllü olarak hizmet veren ve ayın personeli seçilen gönüllülere teşekkür ederek belge takdim etti.

Tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Kovid-19 Pandemisi sokağa çıkma kısıtlamalarını ve enfekte vatandaşlarımızın izolasyonunu da beraberinde getirdi. İzolasyon süresince acil ihtiyaçları konusunda destek bekleyen vatandaşlarımız için Aliağa Belediyesi Milletin Ekibi birimi de tam mesai yaparak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında oldu. Milletin Ekibi görevlileri gecesini gündüzüne katarak Aliağa’nın her mahallesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetine koştu. 

İzolasyon süresince 280 vatandaşın ilaç, maske, dezenfektan, market, manav gibi çeşitli ihtiyaçlarına yardımcı olan Milletin Ekibi görevlilerinden Mustafa Bora ve Murat Altıner ayın personeli seçildi. Belediye Başkanı Serkan Acar, makamında gönüllülük esasıyla yaptıkları hizmetlerinden ötürü Mustafa Bora ve Murat Altıner’e teşekkür ederek, ayın personeli belgesi takdim etti.

Başkan Vekili Pehlivan AK Parti milletvekillerini ve il yönetimini ağırladı

Başkan Vekili Pehlivan AK Parti milletvekillerini ve il yönetimini ağırladı.

Menemen Belediye Başkan Vekili olduktan sonra tebrikleri ve başarı dileklerini kabul eden Aydın Pehlivan’ın bugün de Ankara’dan ziyaretçileri vardı. 





AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AR-GE Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti İzmir Milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı, Yaşar Kırkpınar, Cemal Bekle, AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan ve AK Parti Menemen İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik’i makamında ağırlayan Aydın Pehlivan konuklarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan ve Belediye Meclis Üyeleri tarafından ağırlanan Hamza Dağ, Kerem Ali Sürekli, Ceyda Bölünmez Çankırı, Yaşar Kırkpınar, Cemal Bekle, Eyüp Kadir İnan ve Ahmet Can Çelik, Aydın Pehlivan’ı tebrik ettiler. Menemen hakkında bilgiler alan ve sorunları dinleyen konuklar her konuda desteğe hazır olduklarının mesajını verdiler ve Başkan Vekili Pehlivan’a görevinde başarılar dilediler.  

Ticaret Bakanlığı Fahiş Fiyat Denetimi Ocak 2021

Ticaret Bakanlığı temel ihtiyaç ürünlerinde arz-talep dengesiyle uyuşmayan fiyat artışlarının tespiti amacıyla 19 Ocak-20 Ocak 2021 tarihlerinde Türkiye genelinde temel ihtiyaç ürünlerine yönelik fiyat denetimleri gerçekleştirilmiştir ve denetimler devam etmektedir.

Bu kapsamda, Ticaret Bakanlığınca yapılan denetimler sonucunda 562 işletme bazında 9.870 ürün incelenmiştir. 


İnceleme sonucu elde edilen veriler Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu tarafından değerlendirilecek ve firmaların savunmalarının alınmasının ardından haksız fiyat artışında bulunduğu tespit edilenler hakkında 10 bin Türk lirasından 100 bin Türk lirasına, stokçuluk faaliyetinde bulunduğu tespit edilenlere ise 50 bin Türk lirasından 500 bin Türk lirasına varan idari para cezası yaptırımı uygulanacaktır. 

HAKSIZ FİYAT DEĞERLENDİRME KURULUNDAN 375 FİRMAYA 11,9 MİLYON LİRA CEZA

Öte yandan Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda Adalet, Hazine ve Maliye, Sanayi ve Teknoloji ile Tarım ve Orman Bakanlıkları ve TOBB ile TESK temsilcileriyle üretici ve tüketici örgütleri ve perakende sektörü temsilcilerinden oluşan Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu, bugüne kadar 3.208 dosyayı karara bağlayarak, gıda, temizlik, hijyen ürünleri gibi temel ihtiyaç maddelerinde fahiş fiyat artışı yaptığı değerlendirilen 375 firmaya toplam olarak 11.885.000 Türk Lirası idari para cezası uygulanmasına karar vermiştir.

17 Ocak 2021 Pazar

Şans Topu Sonuçları Belli Oldu | 17 Ocak 2021


17 Ocak 2021 şans topu çekiliş sonucu açıklandı, sayısal loto, on numara, süper loto, şans topu sorgulama ekranı,şans topu sonucu,şans topu sonuçları belli oldu. şans topu ,Foca Ajans , milli piyango ,şans topu bugün,17 ocak şans topu sonuçları,milli piyango şans topu,şans topu 2021,şans topu canlı izle,şans topu çekiliş sonuçları,şans topu sonuçları belli oldu,şans topu sonuçları bugün,şans topu sonuçları yeni,şans topu sonuçları 2021,şans topu,sans topu,sans topu sonuclari,17 Ocak şans topu sorgulama


17 Ocak 2021 şans topu çekiliş sonucu açıklandı, sayısal loto, on numara, süper loto, şans topu sorgulama ekranı,şans topu sonucu,şans topu sonuçları belli oldu. şans topu ,Foca Ajans , milli piyango ,şans topu bugün,17 ocak şans topu sonuçları,milli piyango şans topu,şans topu 2021,şans topu canlı izle,şans topu çekiliş sonuçları,şans topu sonuçları belli oldu,şans topu sonuçları bugün,şans topu sonuçları yeni,şans topu sonuçları 2021,şans topu,sans topu,sans topu sonuclari,17 Ocak şans topu sorgulama

ALİAĞA UZUN YILLAR SONRA BEYAZA BÜRÜNDÜ

İzmir’in Aliağa ilçesinde akşam saatlerinde başlayan kar yağışı eşsiz manzaralar ortaya çıkardı.

Uzun yıllar sonra kar yağışı alan Aliağa’nın dört bir yanı beyaza büründü. Lapa lapa yağan karın ardından beyaz bir görüntüye kavuşan kentte kar yağdığını gören çocuklar da büyük bir sevinç yaşadı.








Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinde olan vatandaşlar, sokağa çıkarak karın tadını çıkarıp kartopu oynadı.

Aliağa’da eşsiz manzaralar ortaya çıkaran kar yağışı Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı, Yeni Mahalle Kent Park, Mavi Bayraklı Ağapark Plajı başta olmak üzere Demokrasi Meydanı, Çamlık Mevki ve sahil bandında kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı.

Çılgın Sayısal Loto Sonuçları Belli Oldu | 16 Ocak 2021

#sayısalloto #çılgınsayısalloto #şanstopu #onnumara #millipiyango #süperloto
Sayısal Loto Kaç Para devretti? Sayısal Loto 5 bilene ne kadar veriyor? Sayısal büyük ikramiye ne kadar?



#sayısalloto #çılgınsayısalloto #şanstopu #onnumara #millipiyango #süperloto
Sayısal Loto Kaç Para devretti? Sayısal Loto 5 bilene ne kadar veriyor? Sayısal büyük ikramiye ne kadar?

16 Ocak 2021 Cumartesi

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel İstifasını İsteyenler

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'i rahat bırakın, Evet, Deniz Yücel'i istifaya davet edenler var. 

Dahası, gelişmeleri sukunetle takip etmekle beraber, Deniz Yücel'in istifa etmesini dört gözle ve heyecanla bekleyen gruplar da var. 

Peki, kim bunlar? 




Yaşamını Cumhuriyet Halk Partisi'nin başarısına vakfeden Yücel Ailesi'nin medar-ı iftiharı olan Deniz Yücel'den kim ne istiyor?  

Kim(ler) olacak...

Daha düne kadar DSP üzerinden CHP'yi aşağı etmeye çalışanlar. 

Ve "Madem İzmir'de CHP kazanıyor; o zaman biz de CHP'li oluruz" düşüncesiyle, partiye daha dün üye olan her devrin adamları... 

13 Ocak 2021 Çarşamba

Çılgın Sayısal Loto Sonuçları Belli Oldu | 13 Ocak 2021

Çılgın Sayısal Loto Sonuçları Belli Oldu | 13 Ocak 2021


Çılgın Sayısal Loto Sonuçları Belli Oldu | 13 Ocak 2021

Gram altın kaç lira? Çeyrek altının fiyatı ne kadar oldu? 13 Ocak 2021


#altın #çeyrekaltın #yarımaltın #tamaltın #onsaltın #gramaltın
Foca Ajans,forex altın,gram altın ne kadar,çeyrek altın 2021,çeyrek altın ne kadar,altın fiyatları ne olur,altın yorumları,altın neden düşüyor,altın neden yükseliyor,13 ocak altın fiyatları,altın,canlı altın döviz,altın grafik,gram altın fiyatı,kuyumcu altın fiyatları canlı,çeyrek altın fiyatları,altın fiyatları - döviz,22 ayar altın fiyatları,cumhuriyet altın fiyatları,altın in,altın yorum,altın gram,altın ons,altın piyasa,altın canlı,forex

12 Ocak 2021 Salı

11 Ocak 2021 Pazartesi

Çılgın Sayısal Loto Sonuçları Belli Oldu | 11 Ocak 2021

11 ocak sayısal loto çekiliş sonucu açıklandı , süper loto , şans topu , on numara çılgın sayısal loto sonuçları belli oldu. sayısal loto sonuc ekranı.11 ocak sayısal loto sonucları,sayisal loto sorgulama,sayisal loto kupon sorgulama,Cilgin Sayisal Loto Sonuclari,sayısal loto,sayısal loto sonuçları 11 ocak 2021 sayısal loto bugün,SAYISAL Loto sonuçları,sayısal loto sonuçları 2021 sorgulama,çılgın sayısal loto,çılgın sayısal loto sonuçları,Çılgın SAYISAL LOTO


çılgın sayısal loto sonuçları  , sayısal loto , sayisal loto 11 ocak sonucu 2021  ve sayısal loto kupon sorgulama . sayısal loto sonuçları 2021 sorgulama 

11 ocak 2021 loto sonuçları bugün açıklandı . 11 ocak 2021 - Çılgın Sayısal Loto . 9 ocak 2021 çekiliş no : 4

Whatsapp Sözleşmesi Nedir ? Sözleşme Güncelleme Amacı ?

Whatsapp Sözleşmesi Nedir ? Sözleşme Güncelleme Amacı ?


Whatsapp Sözleşmesi Nedir ? Sözleşme Güncelleme Amacı ?

10 Ocak 2021 Pazar

Süper Loto Sonuçları Belli Oldu | 10 Ocak 2021

10 ocak süper loto sonuçları açıklandı , şans topu, on numara, sayısal loto, milli piyango , super loto,süper loto, süper loto sonucu bugün, Foca Ajans , milli piyango,süper loto kupon 


10 ocak süper loto sonuçları açıklandı , şans topu, on numara, sayısal loto, milli piyango , super loto,süper loto, süper loto sonucu bugün, Foca Ajans , milli piyango,süper loto kupon 

Şans Topu Sonuçları Belli Oldu | 10 Ocak 2021

Şans Topu Sonuçları Belli Oldu | 10 Ocak 2021


Şans Topu Sonuçları Belli Oldu | 10 Ocak 2021

8 Ocak 2021 Cuma

On Numara Sonuçları Belli Oldu | 8 Ocak 2021

On Numara Sonuçları Belli Oldu


On Numara Sonuçları Belli Oldu

Gram altın kaç lira? Çeyrek altının fiyatı ne kadar oldu? 8 Ocak 2021

Gram altın kaç lira? Çeyrek altının fiyatı ne kadar oldu? 8 Ocak 2021 


Gram altın kaç lira? Çeyrek altının fiyatı ne kadar oldu? 8 Ocak 2021 

7 Ocak 2021 Perşembe

Süper Loto Sonuçları Belli Oldu | 7 Ocak 2021

7 ocak süper loto sonuçları açıklandı , şans topu, on numara, sayısal loto, milli piyango , super loto,süper loto, süper loto sonucu bugün, Foca Ajans , milli piyango,süper loto kupon sorgulama,süper loto kuponu,süper loto sonuçları canlı izle


#süperloto #sayısalloto #7ocak2021 #onnumara #şanstopu 
Çekiliş No:3

süper loto canlı,süper loto çekiliş sonuçları,süper loto bilet sorgulama,süper loto sonuçları bugün çekilen,süper loto online,7 ocak süper loto sonuçları,7 ocak 2021 ,süper loto sonucu,tr|super loto sonucu,şans topu,sayısal loto,on numara,eğlence

Gram altın kaç lira? Çeyrek altının fiyatı ne kadar oldu? 7 Ocak 2021

çeyrek altın kaç lira? gram altın 2021 fiyatı ne kadar? 7 Ocak 2021 güncel altın fiyatları. Altın fiyatları ile ilgili son dakika haberleri, anlık değişimler küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. 

Son dakika: ABD'de ortalık savaş alanına döndü! Kongre'yi bastılar, silahlar çekildi

 Son dakika: ABD'de ortalık savaş alanına döndü! Kongre'yi bastılar, silahlar çekildi

Gelen son dakika haberine göre; ABD'de ortalık savaş alanına döndü. ABD’nin başkenti Washington’da gösteri düzenleyen Trump destekçilerinden bazıları polis barikatını aşarak Kongre binasına girdi. 

ABD'de göstericilerin barikatları aşarak Kongre binasına girmesi üzerine Kongredeki oturumlara ara verildi ve Mike Pence bina dışına çıkarıldı. 

Washington DC Belediye Başkanı Muriel Bowser, sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini duyurdu. 


ABD Başkanı Trump, Ulusal Muhafızlara "Kongre binasındaki olaylara müdahale etmeleri" yönünde talimat verdi. Pensilvanya Valisi Tom Wolf, başkent Washington'da göstericilerin Kongre binasına girmesini "darbe girişimi" olarak nitelendirdi. 

Öte yandan Trump, Kongre Binası'nı basan taraftarlarına 'lütfen polisi destekleyelim, barışçıl olalım' diyerek çağrıda bulundu. Türkiye'den de 'gelişmeleri endişeyle takip ediyoruz' açıklaması geldi.

Cumhuriyetçi Kongre Üyesi Adam Kinzinger, "Bu bir darbe teşebbüsüdür" değerlendirmesi yaptı.


İngiliz Daily Mail gazetesi gelişmeleri "ABD'de anarşi" başlığıyla aktardı. 

Kongre polisi, şüpheli bir kişiye silah çekti. ABD Kongre binasında bir kadının yaşanan olaylar sırasında silahla ağır yaralandığı bildirildi. NATO Genel Sekreteri Stoltenberg; 'Washington'daki görüntüler şoke edici. Demokratik seçimin sonucuna saygı gösterilmeli.' dedi. İşte tüm detaylar



6 Ocak 2021 Çarşamba

Çılgın Sayısal Loto Sonuçları Belli Oldu | 6 Ocak 2021

Çılgın Sayısal Loto Sonuçları Belli Oldu | 6 Ocak 2021


Çılgın Sayısal Loto Sonuçları Belli Oldu | 6 Ocak 2021

6 ocak sayısal loto çekiliş sonucu açıklandı , süper loto , şans topu , on numara çılgın sayısal loto sonuçları belli oldu. sayısal loto sonuc ekranı. 6 ocak sayısal loto sonucları,sayisal loto sorgulama,sayisal loto kupon sorgulama,Cilgin Sayisal Loto Sonuclari,sayısal loto,sayısal loto sonuçları 6 ocak 2021 sayısal loto bugün,SAYISAL Loto sonuçları,sayısal loto sonuçları 2021 sorgulama,çılgın sayısal loto,çılgın sayısal loto sonuçları,Çılgın SAYISAL LOTO

Foca Ajans,milli piyango,sayısal loto sonuçları canlı,sayısal loto sonuçları,sayısal loto çekiliş sonuçları,sayısal loto sonuç ekranı,2 ocak sayısal loto sonucları,sayısal loto sorgulama,sayısal loto,sayısal loto sonuçları 6 ocak 2021 ,sayısal loto bugün,SAYISAL Loto sonuçları,sayısal loto sonuçları 2021 sorgulama,çılgın sayısal loto,çılgın sayısal loto sonuçları,çılgın sayısal loto sonuçları belli oldu,sayısal loto sonuçları belli oldu

Şans Topu Sonuçları Belli Oldu | 6 Ocak 2021

Şans Topu Sonuçları Belli Oldu | 6 Ocak 2021



Şans Topu Sonuçları Belli Oldu | 6 Ocak 2021

6 Ocak 2021 şans topu çekiliş sonucu açıklandı, sayısal loto, on numara, süper loto, şans topu sorgulama ekranı,şans topu sonucu,şans topu sonuçları belli oldu. şans topu ,Foca Ajans , milli piyango ,şans topu bugün,6 ocak şans topu sonuçları,milli piyango şans topu,şans topu 2021,şans topu canlı izle,şans topu çekiliş sonuçları,şans topu sonuçları belli oldu,şans topu sonuçları bugün,şans topu sonuçları yeni,şans topu sonuçları 2021,şans topu,sans topu,sans topu sonuclari,6 Ocak şans topu sorgulama

Gram altın kaç lira? Çeyrek altının fiyatı ne kadar oldu? 6 Ocak 2021

Gram altın kaç lira? Çeyrek altının fiyatı ne kadar oldu? 6 Ocak 2021 


çeyrek altın kaç lira? gram altın 2021 fiyatı ne kadar? 6 Ocak 2021 güncel altın fiyatları. Altın fiyatları ile ilgili son dakika haberleri, anlık değişimler küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. 

Eski sevgilinle arkadaş olarak kalabilir misin ? - Anket

 Eski sevgilinle arkadaş olarak kalabilir misin ? - Anket

Eski sevgili neden arkadaş olmak ister?

Bir ilişki sona erdiği zaman, ‘arkadaş olarak kalabiliriz’ fikri birçok şüpheyi de beraberinde getirir. Her ne kadar olgun bir davranışta bulunmak isteseniz de, arkadaş kalmanın çok da iyi bir fikir olmadığını bilirsiniz. Peki, eski sevgiliniz arkadaş olmak isterse ne yapmalısınız?

ANKET ' E KATIL 

İlişki ne kadar kötü olursa olsun, iki kişiden biri, diğerine kıyasla daha çok incinir. Her ne kadar karışık duygular söz konusu olsa da, biri arkadaş kalmayı ve kaybolmuş aşkı tekrar bulmayı ister. Her ne kadar her iki kişinin dost kalabildiği durumlar olsa da, birçok kez en iyi seçenek araya biraz zaman ve mesafe koymaktır. Bu sayede, kimsen yanlış sanrılara doğru hareket etmez.

Peki, eski sevgiliniz neden arkadaş olmak istiyor? 

Ortada bir ayrılık söz konusu olduğu zaman, iki şey olabilir. Bazen eski sevgiliniz ile kavga eder ve birbirinizi anlayamazsınız. Diğer bir taraftan ise kimse incinmeden, bazen sağlıklı bir ilişkiyi tekrar rayına oturtmak için elinize bir şans geçer. İkinci durum, beraber çok badire atlattığınız koşullarda daha olasıdır. Yine de, her iki kişi içinde arkadaş olarak kalmak zor olabilir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam var mı? Gözler EDHO 179. yeni bölüm fragmanında

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam var mı? Gözler EDHO 179. yeni bölüm fragmanında

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm tarihi televizyonlarını yeni açan izleyenlerin gündemine geldi.

Salı akşamları ekranlara gelen dizinin kanalın yayın akışında yer almaması izleyenlerin kafasını karıştırırken gözler EDHO 179. bölüm fragmanına çevrildi. Fakat Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 

Yeni bölüm bu akşam ATV yayın akışında yer almıyor. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümle ilgili bilgiler.


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi her hafta salı akşamları ekrana geliyor. Son bölümde ihaneti kaldıramayan Tipi'nin Rafet'i boğması masadaki dengeleri yeniden bozdu. Dizinin sevenleri 5 Ocak tarihinin gelmesi ile beraber araştırmalarını hızlandırdılar. İşte ATV yayın akışı ve yeni bölüm fragmanı hakkında detay

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM BU AKŞAM YOK

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 5 Ocak ATV yayın akışında yer almıyor. Sevilen dizinin en son 178. bölüm fragmanı yayınlanmıştı. Yeni bölüm fragmanı ise henüz izleyicinin beğenisine sunulmadı.

ATV YAYIN AKIŞI

08:00 Kahvaltı Haberleri

10:00 Müge Anlı ile Tatlı Sert

14:00 Beni Bırakma

16:20 Esra Erol’da

19:00 ATV Ana Haber

20:00 Akıncı

23:40 Hercai

02:30 Akıncı

5 Ocak 2021 Salı

Süper Loto Sonuçları Belli Oldu | 5 Ocak 2021

5 ocak süper loto sonuçları açıklandı , şans topu, on numara, sayısal loto, milli piyango , super loto,süper loto, süper loto sonucu bugün, Foca Ajans , milli piyango,süper loto kupon sorgulama,süper loto kuponu,süper 

loto sonuçları canlı izle, süper loto sonuç ekranı,süper loto ne zaman çekilecek,süper loto canlı,süper loto 
çekiliş sonuçları,süper loto bilet sorgulama,süper loto sonuçları bugün çekilen,süper loto online,5 ocak 
süper loto sonuçları,5 ocak 2021,super loto sonuclari,süper loto sonucu,tr|super loto sonucu


süper loto canlı,süper loto çekiliş sonuçları,süper loto bilet sorgulama,süper loto sonuçları bugün çekilen,süper loto online,3 ocak süper loto sonuçları,1 ocak 2021 ,süper loto sonucu,tr|super loto sonucu,şans topu,sayısal loto,on numara,eğlence


BİM 5 Ocak 2021 kataloğu

Bu hafta BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var? BİM 5-6 Ocak 2021 aktüel ürünler raflarda yerini aldı!

Merakla beklenen yeni yılın ilk BİM aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. 

Bu haftanın listesinde teknolojiden elektronikli aletlere varana kadar pek çok çeşit ve indirim yer alıyor.

Aynı zamanda; banyo ürünleri ve kozmetik ürünler, kadın parfümü, dudak koruyucu, vazelin gibi pek çok ürün yer alırken televizyon, telefon gibi ürünlerde de indirim olacak.



Peki; BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var? BİM 5-6 Ocak 2021 aktüel ürünler kataloğu tam listesi!

BİM aktüel ürünler kataloğu tam listesi yayınlandı. Her eve ve her cebe hitap eden market zincirini günde binlerce vatandaş ziyaret ederken bu hafta teknoloji ürünlerinde dev indirim olacak. Peki; BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var? BİM 5-6 Ocak 2021 aktüel ürünler kataloğu tam listesi!

BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU 5-6 OCAK 2021

BİM aktüel ürünler kataloğu tam listesi kurumun resmi sitesi üzerinden yayınlandı. İşte BİM 5-6 Ocak 2021 aktüel ürünler kataloğu



5 Ocak 2021 Masumlar Apartmanı var mı? Masumlar Apartmanı bu akşam, bu hafta yok mu, neden yok?

Birçok dizi yılbaşı sebebiyle ekrana gelecek olan bölümlerini bir hafta erteledi. 

Salı günü ekranlara gelen sevilen dizi Masumlar Apartmanı’nın 17.yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak edildi. Peki, 5 Ocak 2021 Masumlar Apartmanı var mı? TRT 1 yayın akışı

Ekranların sevilen dizisi Masumlar Apartmanı hayranları dizisinin bu akşam ekranlara gelip gelmeyeceğini şimdiden araştırmaya başladı.

Yılbaşı nedeniyle bir hafta ara veren dizilere Masumlar Apartmanı da eklendi mi? İşte diziyle ilgili yeni bölüm detayı

Her hafta salı akşamları en çok izlenen dizisi olan Masumlar Apartmanı dizisiyle ilgili haber geldi.

5 Ocak 2021 Masumlar Apartmanı var mı?

Yılbaşı arası veren diziler arasında Masumlar Apartmanı’da katıldı. Ekranların en çok seyredilen dizisi Masumlar Apartmanı yılbaşı nedeniyle ekranlara gelmeyecek. Payitaht’ı cuma günü yayınlayarak sürpriz yapan TRT, yılbaşı arası vermeyeceği düşünülüyordu. TRT, bu hafta Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümünü yayınlamama kararı aldı.

Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman?

Masumlar Apartmanı sürprizlerle dolu hikayesi haftaya devam edecek. Masumlar Apartmanı yeni bölümü 12 Ocak Salı akşamı TRT 1’de! Yeni bölümlerde Masumlar Apartmanı kitaptan dışarı çıkacak. Kitabı okuyanlar ve dizi arasında artık senaryo değişiklikleri de yaşanacak.

TRT 1 yayın akışı bu akşam nasıl?


Beşiktaş Haberleri: Aboubakar Çaykur Rizespor maçında olacak mı?

Beşiktaş’a sakatlığı bulunan oyuncularından iyi haber geldi. Tedavileri tamamlanan Rachid Ghezzal, Adem Ljajic ve Gökhan Töre antrenmalara başladı.

Beşiktaş, Süper Lig'in 17. haftasında 6 Ocak Çarşamba günü Çaykur Rizespor ile evinde yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen idmanda Hes Kablo Kayserispor ile oynanan maçta görev alan oyuncular, yenilenme çalışması yaptı.

Diğer futbolcular ise ilk bölümde istasyon koşuları, 5'e 2 çalışmasının ardından dar alanda oyun ve kontrol pas çalışmaları gerçekleştirdi.

Antrenman, yarı sahada oynanan çift kale maç ve şut çalışmasıyla sona erdi.

Siyah-beyazlılarda Rachid Ghezzal, Adem Ljajic ve Gökhan Töre sakatlıklarını atlattı. 3 oyuncu da takımla antrenmana katıldı.

Teknik direktör Sergen Yalçın, 3 futbolcusunu da Çaykur Rizespor maçı kadrosuna almayı planlıyor.

Annesinin vefatı nedeniyle 1 haftadır Kamerun’da bulunan Vincent Aboubakar, Türkiye’ye dönüyor. Yarın öğle saatlerinde İstanbul’da olacak Kamerunlu oyuncu Covid-19 testine girecek.

Aboubakar, sonucunun negatif çıkması halinde maç kadrosuna dahil edilecek.

Ethereum (ETH) 1000 dolar sınırına dayandı! (4 Ocak 2021 Ethereum kaç TL?)

Ethereum (ETH) 1000 dolar sınırına dayandı! (4 Ocak 2021 Ethereum kaç TL?)

Bitcoin’in 30 bin doları aşmasıyla birlikte kripto para piyasalarındaki yükseliş devam ediyor. Kripto para piyasalarının ikinci en popüler para birimi Ethereum (ETH) 1000 dolar sınırına dayandı. Peki Ethereum’da yükseliş devam edecek mi? 4 Ocak itibari ile Ethereum kaç TL oldu? İşte detaylar

İnternet aracılığıyla kullanılan ve herhangi bir aracı kuruma bağlı olmadan işlem gören kripto para birimleri piyasası yeni yılda yükselmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Bitcoin ve Ethereum’dan sonra gelen popüler kripto para birimlerinden XRP, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC)’in, Ripple Labs Inc. ve iki yöneticisine karşı dava açtığını resmi olarak duyurmasının ardından ciddi değer kaybı yaşamıştı. 

Ripple’ın XRP’deki değer kaybı,  Bitcoin ve Ethereum’un yükselişini destekleyen  en önemli gelişmelerden biri olarak görülüyor.

ETHEREUM KAÇ TL OLDU?

Ethereum (ETH), 4 Ocak itibari ile yükselmeye devam ediyor. Ethereum ilk önce 800 dolar ardından 900 dolar sınıra aşarak kripto para piyasasında büyük bir hareketliğe neden oldu. CoinMarketCap verilerine göre Ethereum (ETH) 900$-960$ dolar bandında seyrediyor.

4 Ocak itibari ile 1 ETH= $931.44, 6771.74 TL’dir.  ETH en son bundan üç yıl önce 13 Ocak 2018’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1432$ dolara ulaşmıştı.

Kripto para analistleri Ethereum (ETH)’un bu yükselişini 1000 dolara ulaşmasının ardından sonraki hedef, tüm zamanların en yüksek seviyesi olarak yorumluyor.

ETHEREUM NASIL ALINIR?

Ethereum (ETH) satın almak için, öncelikle bu alanda hizmet veren kripto para borsalarından birine üye olmak gerekiyor.

Türkiye'de bu alanda BTCTurk ve Paribu gibi firmalar kripto para ticareti faaliyetinde bulunuyor. Bu firmalardan birini tercih edip üye olduktan sonra, online olarak hesabın doğrulanması gerekiyor.

Hesap doğrulama aşamasından sonra bu siteler üzerinden Ethereum (ETH) alım satım işlemlerine başlayabilirsiniz.

Bu akşam Sefirin Kızı neden yok? Sefirin Kızı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Bu akşam Sefirin Kızı neden yok? Sefirin Kızı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Sefirin Kızı dizisi yeni bölümü bu akşam Star TV yayın akışı içerisinde yer almadı. 

Dizinin yayın akışı içerisinde yer almamasıyla birlikte takipçileri “Sefirin Kızı neden yok?” sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Sefirin Kızı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Pazartesi günleri takipçileriyle buluşan Sefirin Kızı dizisi bu akşam Star TV yayın akışı içerisinde yer almadı. Bunun ardından yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. İşte yayıncı kuruluşun yayın akışı bilgileri ve diziyle ilgili son gelişmeler

SEFİRİN KIZI NEDEN YOK?

Yılbaşı haftasında dizilerin bir bölümünün yeni anlaşmalar yapması ve oyuncuların tatilde olması nedeniyle yeni bölümlerini ekrana taşımıyorlar. Yeni bölümünü yayınlamayan dizilerden biri de Sefirin Kızı oldu. Konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılmasa da yılbaşı haftası ve anlaşma dönemi olması nedeniyle yeni bölümün bu hafta ekranda olmadığı tahmin ediliyor.

SEFİRİN KIZI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Son olarak 34. bölümünü ekranlara getiren dizi 35. bölüm fragmanını ise henüz yayınlamadı. Ancak fragmanın bu akşam dizinin saatinde yayınlanması ve yeni bölümünse 11 Ocak’ta ekranda olması bekleniyor.

STAR TV YAYIN AKIŞI 4 OCAK 2021

07:00 Mesut Yar ile Bugün

10:00 Demet ve Alişan ile Sabah Sabah

13:15 Gerçeğin Peşinde

16:30 Söz tekrar

18:30 Star Ana Haber

20:00 Görevimiz Tehlike Yansımalar

23:00 Görevimiz Tehlike Yansımalar özeti

Son dakika | Kayserispor'da Samet Aybaba'nın görevine son verildi

 Son dakika Kayserispor'da Samet Aybaba'nın görevine son verildi

Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş'a sahasında 2-0'lık skorla mağlup olan Kayserispor'da teknik direktör Samet Aybaba ile yollar ayrıldı. Sarı Kırmızılı kulüpten de resmi açıklama yapıldı.

Kayserispor Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın görevine son verildi. Süper Lig'de son olarak dün sahasında Beşiktaş'ı ağırlayan Sarı Kırmızılı ekip mücadeleden 2-0'lık yenilgi ile ayrıldı. 

Ligin 16 haftasını 10 puanla geride bırakan Hes Kablo Kayserispor'da teknik direktör Samet Aybaba ile yollar ayrıldı. Son oynanan Beşiktaş maçında sergilenen futbol ve alınan yenilgi sonrasında Başkan Berna Gözbaşı, teknik direktör Samet Aybaba ile devam etmeme kararı aldı. Başkan Gözbaşı bu kararını teknik direktör Aybaba'ya da iletti.

Hes Kablo Kayserispor, Samet Aybaba ile 8 Süper Lig maçına çıktı. Bu maçlarda 4 beraberlik 4 yenilgi alan sarı kırmızılı ekip 5 gol atarken kalesinde ise 11 gol gördü. Kayserispor'un Samet Aybaba yönetiminde çıktığı 8 maçta aldığı sonuçlar ise şu şekilde:

Galatasaray-Kayserispor 1-1

Kayserispor-Karagümrük 0-0

Göztepe-Kayserispor 1-1

Kayserispor-Trabzonspor 0-0

Antalyaspor-Kayserispor 2-0

Kayserispor-Konyaspor 1-2

Gençlerbirliği-Kayserispor 3-2

Kayserispor-Beşiktaş 0-2

Resmen açıklandı

Hes Kablo Kayserispor, Samet Aybaba ile yollarını ayırdığını resmi sitesindne yaptığı açıklamayla da açıkladı. Sarı Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz Samet Aybaba ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırma kararı almış bulunmaktayız. Samet Aybaba ve ekibine takımımıza hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi. 

Memur zammı belli oldu

Memur zammı belli oldu. Devlet memurları, toplu sözleşme ve enflasyon farkı dolayısıyla maaşlarını yüzde 7,33 zamlı alacak.

Türkiye İstatistik Kurumu, 2020 yılının Aralık ayı enflasyonunu açıkladı.

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) geçen yılın ikinci yarısında yaklaşık yüzde 8,37 arttı. Böylece 6 aylık dönemde, geçen yılın ikinci yarısı için toplu sözleşme kapsamında yapılan yüzde 4'lük zam aşıldı. Bu nedenle yaklaşık yüzde 4,33'lük enflasyon farkı ödenmesi durumu ortaya çıktı.


Bu yılın ilk yarısında uygulanacak toplu sözleşme hükmü doğrultusunda memur maaşlarına yüzde 3 artış yapılması öngörülüyordu. Buna yüzde 4,33'lük enflasyon farkının eklenmesiyle memurlar, sözleşmeliler ve memur emeklilerinin maaş ve aylık artışı yüzde 7,33 oldu.

Devlet memurları, sözleşmeliler, geçici personel ve memur emeklileri, zamlı maaş ve aylıklarını 15 Ocak'ta alacak.

Öte yandan, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin aylıkları da geçen yılın son 6 aylık enflasyonu oranında artacak. Bu oran yaklaşık yüzde 8,37'ye karşılık geliyor.

4 Ocak 2021 Pazartesi

Fenerbahçe ilk 11'inde 4 değişiklik

 Süper Lig'in 16. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut, ligde son oynadıkları Medipol Başakşehir maçına göre ilk 11'de 4 değişikliğe gitti.

Genç teknik adam, bir süre önce corona virüs testi pozitif çıkan Serdar Aziz'in yerine savunmada Covid-19 testi birkaç gün önce negatife dönen ve takımla idmanlara yeni başlayan Luiz Gustavo'ya şans verdi.

Sarı-lacivertlilerde Caner Erkin ve Filip Novak'ın eksikliğinde sol bekte ise Sadık Çiftpınar görevlendirildi.


Youtube Sayfamızda Spor Haberleri 

Fenerbahçe'de savunmada oluşan boşluk, orta sahada da değişikliklere neden oldu. Teknik direktör Erol Bulut, Gustavo'yu stopere çekince, o bölgede geçen hafta forma giyemeyen Ozan Tufan'a şans verdi. 

Sarı-lacivertlilerde son lig maçında kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Dimitris Pelkas'ta yeniden 11'e döndü.

Teknik direktör Erol Bulut, son değişikliğini ise hücumda yaptı. Genç teknik adam, Medipol Başakşehir karşısında ilk 11'de oynattığı Kemal Ademi'nin yerine, uzun süredir forma giyemeyen Enner Valencia'yı görevlendirdi.

Bulut, Kasımpaşa karşısında kalede Altay Bayındır'ı oynatırken, savunma dörtlüsü Nazım Sangare, Marcel Tisserand, Luiz Gustavo ve Sadık Çiftpınar'dan oluştu. Orta ikilide Ozan Tufan ve Mert Hakan Yandaş'ı görevlendiren Bulut, hücumun sağında Enner Valencia, solunda ise Sinan Gümüş'ü sahaya sürdü. Forvet arkasında Dimitris Pelkas görev alırken, santrforda Mame Thiam şans buldu.

Sarı-lacivertlilerde Harun Tekin, Mauricio Lemos, Jose Sosa, Papiss Cisse, Mbwana Samatta, Ferdi Kadıoğlu, Ömer Faruk Beyaz, Uğur Kaan Yıldız, Eyüp Akcan ve Gökhan Gönül ise maça yedek kulübesinde başladı.

- Thiam eski takımına karşı

Fenerbahçe'nin sezon başında Kasımpaşa'dan renklerine bağladığı Mame Thiam, eski takımına karşı ilk kez forma giydi.

Senegalli oyuncu, geçen sezon sık sık santrforda görev yaptığı Kasımpaşa'ya karşı bu kez aynı pozisyonda Fenerbahçe formasıyla oynadı.

- Valencia, 3 maç sonra

Fenerbahçe'nin Ekvadorlu futbolcusu Enner Valencia, 3 maç sonra yeniden kadroya döndü.

Koronavirüs testi pozitif çıktıktan sonra uzun süreli sakatlık yaşayan ve takımdan ayrı kalan Valencia, son olarak ligin 11. haftasında 6 Aralık'ta Yukatel Denizlispor maçında kadroda yer almıştı.

Söz konusu karşılaşmaya yedek başlayan Valencia, ardından sakatlık yaşamış ve 3 lig maçı kaçırmıştı.

- Samatta 42 gün sonra

Fenerbahçe'nin Tanzanyalı santrforu Mbwana Samatta, 42 gün sonra kadroya dahil edildi.

Yaşadığı uzun süreli sakatlık nedeniyle takımından ayrı kalan 28 yaşındaki futbolcu, son olarak 24 Kasım'da Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivas Belediyespor'a karşı forma giymişti.

Samatta, Kasımpaşa karşısında maça kulübede başladı.

- Novak kadroya alınmadı

Fenerbahçe'de Kasımpaşa karşısında ilk 11'de oynaması beklenen Filip Novak kadroya alınmadı.

Çek oyuncunun maçtan önce yaşadığı sakatlık nedeniyle ağrısının bulunduğu ve kadrodan çıkarıldığı öğrenildi.

- Lemos 4 maç sonra kadroda

Fenerbahçe'nin Uruguaylı stoperi ligde 4 maç sonra kadroda yer aldı.

Beşiktaş ile oynanan derbide sakatlanan Lemos, 4 maç sonra Kasımpaşa karşısında kadroya dahil edildi.

- Kasımpaşa'da 3 değişiklik

Kasımpaşa, son oynadığı maçın 11'ine göre biri zorunlu olmak üzere 3 değişiklikle sahaya çıktı.

Lacivert-beyazlı takımda sakatlığı geçen kaleci Ramazan Köse, Fenerbahçe maçıyla formasına kavuştu. Ligdeki son 3 maçta deneyimli kalecinin yerine Ertuğrul Taşkıran görev yapmıştı.

Teknik direktör Fuat Çapa, kart cezalısı Aytaç Kara ile sakatlığı bulunan Haris Hajradinovic'in yerlerine ise Doğucan Haspolat ve Alan Carius'u ilk 11'de sahaya sürdü.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan maça Kasımpaşa, Ramazan Köse, Hadergjonaj, Tirpan, Brecka, Haddadi, Sadiku, Doğucan Haspolat, Yusuf Erdoğan, Alan, Anıl Koç ve Hodzic ilk 11'i ile çıktı.

Yedek kulübesinde ise Erdem Canpolat, Ertuğrul Taşkıran, Ahmet Oğuz, Evren Eren Elmalı, Kevin Varga, Mehmet Feyzi Yıldırım, Furkan Külekçi, Berat Kalkan, Yasin Dülger ve Hasan Emre Yeşilyurt yer aldı.

Lacivert-beyazlı takımda ayrıca sakatlıkları bulunan Fode Koita, Tarkan Serbest ve Julian Jeanvier de müsabaka kadrosuna alınmadı.

Sayısal Loto Sonuçları Belli Oldu | 4 Ocak 2021

Sayısal Loto Kaç Para devretti? Sayısal Loto 5 bilene ne kadar veriyor? Sayısal büyük ikramiye ne kadar?

çılgın sayısal loto sonuçları  , sayısal loto , sayisal loto 4 ocak sonucu 2021  ve sayısal loto kupon sorgulama . sayısal loto sonuçları 2021 sorgulama 

4 ocak 2021 loto sonuçları bugün açıklandı . 4 ocak 2021 - Çılgın Sayısal Loto . 4 ocak 2021 çekiliş no : 2




çılgın sayısal loto sonuçları  , sayısal loto , sayisal loto 4 ocak sonucu 2021  ve sayısal loto kupon sorgulama . sayısal loto sonuçları 2021 sorgulama 


On Numara Sonuçları Belli Oldu | 4 Ocak 2021

4 ocak on numara çekiliş sonuçları açıklandı ve belli oldu mu . sayısal loto , süper loto , şans topu . canlı bugün ve bu hafta - 4 ocak 2021 on numara son dakika  ve on numara sonuç ekranı çekiliş no: 2 , milli piyango on numara çekiliş sonuçları bugün  


Foca Ajans,on numara sonuçları,on numara,on numara çekiliş sonuçları,on numara ne zaman çekiliyor,on numara sonuçları bugün,on numara çekiliş sonucu,on numara çekiliş videosu,on numara sonucu,on 


numara çekiliş,on numara sorgulama,on numara sonuçlar,on numara tahmin,on numara sonuçları bugün çekiliş,bu hafta on numara sonuçları,4 ocak 2021 on numara,milli piyango,on numara kuponu,on numara kupon sorgulama, 10 numara çekiliş,on numara sonuç ekranı

Batuhan Karacakaya kimdir? Survivor 2021

Batuhan Karacakaya kimdir? Survivor 2021 Survivor 2021 kadrosu, yayınlanan Survivor tanıtımının ardından belli oldu. 

Dominik Cumhuriyeti'ne giden Survivor ünlüler takımında yer alacağı açıklanan isimlerden biri de Aşk-ı Memnu dizisiyle tanınan Batuhan Karacakaya oldu. 

Survivor seyircileri, Survivor 2021 kadrosunda Batuhan Karacakaya'yı görünce onun hayatıyla ilgili bilgileri merak etti. 

Peki Batuhan Karacakaya kimdir, kaç yaşında, nereli? Batuhan Karacakaya Instagram hesabı var mı? İşte Survivor Batuhan Karacakaya ile ilgili bilgiler


Survivor Batuhan Karacakaya kimdir? Survivor 2021 fragmanının yayınlanmasıyla birlikte araştırılan konular arasına girdi. Batuhan Karacakaya, küçük yaşlarda girdiği dizi ve sinema sektöründe önemli yapımlarda rol aldı. Özellikle bir döneme damga vuran ve reytingleri alt üst eden Aşk-ı Memnu dizisinde çocuk oyuncu olan ve burada Aşk-ı Memnu Bülent olarak tanınan Batuhan Karacakaya, Instagramdan yaptığı paylaşımları ile gündeme gelmeye devam ediyor. Peki, Batuhan Karacakaya kimdir, kaç yaşında, nereli ve hangi dizilerde oynadı?

Dönemin en çok izlenen dizisi Aşk-ı Memnu’da Bülent Ziyagil karakterini canlandıran ve o sırada 7 yaşında olan Batuhan Karacakaya’nın değişimi sürekli magazin gündeminde yer alıyor. Küçük yaşlarda tanıştığı dizi ve film sektöründe önemli yapımlarda yer alan başarılı oyuncunun Instagram hesabı da sevenleri tarafından büyük ilgi görüyor. Peki, Batuhan Karacakaya kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Batuhan Karacakaya hangi dizilerde ve filmlerde oynadı?

SURVİVOR BATUHAN KARACAKAYA KİMDİR?

Batuhan Karacakaya, 5 Şubat 1997 tarihinde İstanbul’da doğdu. Batuhan Karacakaya'nın yükselişi ise Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat gibi isimlerle birlikte rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisi olmuştur. İki sezon boyunca oynadığı bu dizide Batuhan Karacakaya, Ziyagil Ailesinin küçük oğlu Bülent Ziyagil karakterini canlandırmıştır. Ardından Umutsuz Ev Kadınları dizisinde rol almış ve bu dizide de Mert Karakteri ile ekrana gelmiştir.

Batuhan Karacakaya ayrıca sinema filmlerinde de rol almıştır. Aşk Tesadüfleri Sever filminde Mehmet Günsür 'ün çocukluğunu canlandırmıştır.

Ekranlardan bir süre uzak kalan genç oyuncu Batuhan Karacakaya, yaşadığı değişim ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Şimdilerde ise Diriliş Ertuğrul adlı dizi ile ekrana gelen Batuhan Karacakaya, Diriliş Ertuğrul dizisinde Engin Altan Düzyatan 'ın canlandırdığı Ertuğrul karakterinin kardeşi Dündar'ı oynadı.

Rol Aldığı Film ve Diziler:

Diriliş: Ertuğrul (TV Dizisi, 4 Sezon, Dündar Bey, 2016-2017)

Uzun Hikaye (Mustafa (15 Yaş, Sinema Filmi, 2012)

Umutsuz Ev Kadınları (TV Dizisi, 3 Sezon, Mert, 2011-2013)

Sen De Gitme (Selim, TV Dizisi, 2011)

Aşk Tesadüfleri Sever (Özgür, Sinema Filmi, 2011)

Bekle Beni (Salih, Sinema Filmi, 2010)

Dersimiz Atatürk (Sinema Filmi, 2009)

Aşk-ı Memnu (TV Dizisi, 2 Sezon, Bülent Ziyagil, 2008-2009)

Beşinci Boyut (Arif/Emre, TV Dizisi, 2005)

Meryem Kasap kimdir? Survivor 2021

 Meryem Kasap kimdir? Survivor 2021 Ünlüler takımında olan Meryem Kasap kaç yaşında, nereli?

Survivor 2021 ünlüler takımı kadrosu belli oldu. Milli sporcumuz Meryem Kasap, Survivor 2021 ünlüler takımı kadrosunda yer alıyor. Geçen sezon talihsiz bir sakatlık geçiren ve Survivor’a veda etmek zorunda kalan Meryem Kasap, Survivor 2021 kadrosu açıklanması ile araştırılan isim oldu. Peki, Meryem Kasap kimdir, kaç yaşında, nereli?

Meryem Kasap Survivor 2021 ünlüler takımında. Yeni sezonu merakla beklenen Survivor’ın yayınlanan tanıtımı ile birlikte ünlüler takımı kadrosu belli oldu. Geçtiğimiz sezon gönüllüler takımında yer alan Meryem Kasap, sakatlandıktan sonra yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı. Survivor 2021 ünlüler takımı kadrosunda yer alan Meryem Kasap, internette hemen araştırılmaya başlandı. İşte Survivor 2021 ünlüler takımında yer alan Meryem Kasap’a dair bilgiler…

MERYEM KASAP KİMDİR?

Meryem Kasap, 1 Mayıs 1992 tarihinde Trabzon’da doğdu. Ailedeki 3 çocuktan en küçüğü olan Meryem Kasap, ilkokulda okurken 3 yıl tiyatroyla ilgilenmiş.

Sporla tanışması lise yıllarında başladı. Lise takımında 2 yıl hentbol oynadı. Daha sonra bireysel spor yapma kararı aldı ve atletizme yöneldi. Bu spora ilk olarak sırıkla yüksek atlama branşıyla başladı.

2-3 yıl bu branşı yaptıktan sonra yaşadığım bir sakatlık sonucu branş değiştirmek zorunda kaldım ve 400 metre branşına geçti. Bu dönem içinde lise öğrenimimi tamamladı ve  Karadeniz Teknik Üniversitesi beden eğitimi ve spor yüksekokulunu kazandı.

Eğitim ve spor hayatını aynı anda yürüttü. Kararlılığı ve azmi sayesinde 400 metrede 1 yıl içinde ilk Türkiye Şampiyonluğuna ulaştı ve milli takıma seçildi. Devam eden yıllar içinde bu başarıları devam etti ve Türkiye’yi sayısız şampiyonalarda temsil etme fırsatı yakaladı. Bu şampiyonalarda Avrupa Şampiyonası, Balkan Şampiyonası, Milletler Kupası ve Akdeniz Şampiyonası’nda madalya kazandı.

Bu süreç içinde lisans öğrenimimi tamamladı ve mezun oldu. 12 yıllık spor hayatının, 8 yılı milli takim sporcusu olarak elit bir düzeyde geçti. Şu an hala aktif spor hayatıma devam ederken diğer yandan fitness eğitmenliği ve Personal Trainer’lık yapıyor.

4-10 OCAK HAFTASI BURÇ YORUMLARI

 2021 yılına merhaba dedik. Yeni yılın ilk günlerinde “eskiyi aratmayan bir yıl geçirmek” ümidiyle dolup taştık. Hafta genelindeki gündem başlıklarının sağlık, evcil hayvanlarımız, ikili ilişkilerimiz, derin temizlikler ve yargıyla ilgili süreçlerin olacağını söyleyen Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı, bu hafta gezegenlerin etkilerini ve burçların astrolojik beklentilerini yorumladı.

7 Ocak 2021, saat 1:26’da Mars Boğa Burcu’na geçiş yapıyor. “İstikrar” ve “kararlılık” göstereceksiniz mücadelelerinizde. Elinizdeki değerleri daha sağlamlaştırmak ve güvenli hale getirmek isteyeceksiniz. 

 

8 Ocak 2021, saat 14:59’da Merkür Kova Burcu’na geçiş yapıyor. Hava elementinin son burcu olan Kova Burcu edinilen bilgileri artık paylaşmak gerektiğini deneyimleyebilirsiniz. Merkür Kova ifadelerinizin daha hızlı olacağı ve karşımızdakini dinlemekle ilgili sabırsız bir sürece sokabilir. Yeni icatlar, yeni buluşlara vesile olabilir. Sıradan ve geleneksel düşüncelere karşı gelebilirsiniz. 

 

8 Ocak 2021, saat 18:40’da Venüs Oğlak Burcu’na geçiş yapıyor. Toprak elementi grubu burçlarının sonuncusu olan Oğlak Burcu ilişkilerde daha gerçekçi yaklaşımlar deneyimlemenize vesile olur. İlişkilerinizde daha sorumluluk sahibi olmanıza olanak tanır. Diğer yandan kendi kişisel değerlerinizi de sorgulatabilir. “Sevgisiz”, “sevgide yetersiz” ve “kısıtlanmış” hissedeceğiniz süreçlere yaşatabilir. İlişkisine emek harcayan kazanacak! Yapacağınız işlerde öz disipline sahip olur ve çalışırsanız bu dönem kendinize olan saygınız ve sevginiz artabilir. Diğer türlü daha melankolik ve depresif olabilirsiniz. 

 

Kişisel haritalarınızda;

 

  • Boğa Burcu hangi evinizi kesiyorsa o konular üzerine eğilecek ve sağlamlaştırmak, pekiştirmek için mücadele vereceksiniz. 
  • Kova Burcu hangi evinizi kesiyorsa o konular üzerine eğilecek ve o ev konularına çözümler üretebileceksiniz.
  • Oğlak Burcu hangi evinizi kesiyorsa o konular üzerine eğilecek ve o konulara emek harcamak isteyebilirsiniz.

 

Hafta genelinde iletişim konuları gündeminizde olabilir. Sistemli çalışmak ve verilen sözleri tutmak önem sırasının başında gelebilir. Yeni sözleşmeler ve anlaşmalar imzalanabilir. Yargı süreçleriyle ilgili dava açmak isteyenler 9 Ocak ve sonrasını tercih edebilir. Diğer yandan yeni oluşum ve şirket kuruluşları içinse destekleyen bir sürece giriyoruz. 

 

İkili ilişkilerde uyumu yakalayabilecek ve sorumluluk alabilecek süreçlere yelkenler açmak isteyebilirsiniz. 

 

Koç Burçları ve Yükselen Koçlar

 

Bu hafta size mutluluk getirebilecek bir işe başlayabilirsiniz. Süreli kurslar, iş ile alakalı bilgi edinebileceğiniz, kendinizi geliştirebileceğiniz bir hafta geçirmenize vesile olabilir. Hayatınızda artık gelecek ile alakalı kuşkularınızdan arınabileceğiniz, net bir yol üzerinde ilerleyişlerinizin açığa çıkabileceği gelişmeler yaşamanıza olanak tanır. Yeni planlar yapmak ya da eski planlarınızı geliştirmek için güzel fırsatlar sizi bekliyor olacak. Duygu dünyanızda durgunluklarınız söz konusu olabilir ancak bu sizin enerjinizi düşürmeyecektir.

 

Boğa Burçları ve Yükselen Boğalar

 

Bu hafta ikili ilişkilerinizde size karşı içten ve samimi olmayan kişileri fark edebilir ve ters düşebilirsiniz. Bu noktada yaşamınızdaki bütün olguları çok dikkatli bir şekilde değerlendirmeniz ve sezgilerinize güvenerek hareket etmeniz gerekiyor. Güvendiğiniz insanlarla iletişim hali içerisinde olursanız sizin için çok daha iyi olabilir. Çünkü yaşamınızda size karşı iyi düşünceler içerisinde olmayan insanların zararlarını görebilirsiniz. Yaşamınızda değişim sürecinin ortaya çıkması söz konusu olabilir. Değişimlere her zaman açık olmanız sizin yararınıza olabilir.

 

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

 

Yalnızlık ve sosyal hayattan uzaklaşmak olumsuz düşüncelere itebilir. Haftaya bu olumsuz düşüncelerle başlamanız söz konusu olabilir. Zamanla aşabileceğiniz bir kısıtlanma süreci içerisindesiniz. Bir sonuca ulaşmak, bir çıkış yolu bulabilmek adına çabalarınız boşa gidebilir. Daha çok var olan durumları zamana bırakmanızda fayda var. Hayatınızdaki gelişmelerle beraber yoğun bir çalışma dönemi sizi beklerken, duygusal hayatınızda eliniz kolunuz bağlıymış gibi engelleriniz ve kısıtlanmalarınız mevcut. Var olan sıkıntıların kendiliğinden doğal bir şekilde çözüme kavuşması söz konusu olabilir.

 

 

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler

 

Bu hafta sorumluluk alanlarınızdan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz. Fakat biriken iş yükünüzden kaynaklı gergin bir ruh hali içerisine girebilirsiniz. Ayrıca çevrenizdeki insanların eleştirilerine maruz kalmak ikili ilişkilerinizin zedelenmesine neden olabilir. İşlerinizi biriktirmeden zamanında yapmak zor bir durum yaşamanızı engelleyebilir. Kendi içinizde biriktirdiğiniz sıkıntıları çözmek için sıkıntılara doğrudan yönelmenizde yarar var. İkili ilişkilerinizde güven arayışı içerisinde olabileceğiniz bir hafta geçirmeniz söz konusu olabilir.

 

 

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar

 

Bu hafta radikal kararlarla hayatınızda köklü değişimlerin ortaya çıkabileceği durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Özellikle duygusal dünyanız ile alakalı sizi heyecanlandırabilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızda sizinle ilgilenebilecek, size güven verebilecek bir kişinin var olması, mutlu bir birlikteliğin ortaya çıkmasına vesile olabilir. Maddi konularda alış-veriş dengesinin sağlanamaması, sizin gelecekle alakalı kaygılı düşüncelerinizin ortaya çıkmasına neden olabilir.

 

 

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar

 

Artık hayatınızda durgunlukların ortadan kalkmasıyla birlikte hızlı ilerleyişlere sahip olabileceğiniz bir hafta geçirmeniz söz konusu olabilir. Sevindirici gelişmelerle alakalı müjdeli haberleriniz var. Özellikle maddi konularda hedeflerinize ulaşmak yönünde önemli gelişmeler yaşanabilir. Duygusal hayatınız konusunda daha ciddi bir bakış açısına sahip olmanız gerekiyor, sorumluluk almak, bir ilişkiye dair cesaretli adımlar atmak konusunda kendinize güvenmelisiniz.

 

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler

 

Özellikle duygusal hayatınız konusunda iyimser bir bakış açısına sahip olabilirsiniz. Çünkü size mutluluk getirebilecek, size huzur getirebilecek bir yeni bir başlangıç ortaya çıkabilir. Eğer bir beraberliğiniz varsa ilişkinizde romantik zamanlar geçirmenize vesile olur. Ev, aile, yuva gibi konularda aile bireyleri ile aranızdaki iletişimi anlayışlı yaklaşımlar ile sürdürecek olursanız anlamı olmayan tartışmalardan uzak kalabilirsiniz.

 

Akrep Burcu ve Yükselen Akreple

 

Hayatınızda ciddi değişimler ortaya çıkabilir. Kendinize güvenip ve yeniliklere açık olursanız bu duruma kolay uyum sağlamanıza vesile olabilir. Taşıyabileceğinizden fazla bir yük altında kalmak ya da ekstradan bir sorumluluk almak sizin güçlenmenize vesile olacaktır. İkili ilişkilerde güven arayışı içerisinde olabileceğiniz, çevrenizdeki insanların düşüncelerini, size karşı bakış açılarını sorgulayabileceğiniz bir hafta geçirmeniz söz konusu olabilir.

 

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar

 

İçinde bulunmuş olduğunuz ortamdan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Hayatınızdaki hedeflerinize ulaşmak için vermiş olduğunuz mücadelelerin beklendiği gibi sonuçlanmaması hayal kırıklığına uğramanıza sebep olabilir. Kısa süreli bir yolculuk hayatınıza yenilik getirebilir. Ve buna bağlı olarak kendinizi çok daha fazla rahat hissetmenize vesile olabilir. Duygusal açıdan ise size mutluluk getirebilecek gelişmeler yaşanabilir.

 

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar

 

Hayatınızda işlerinizin yolunda gitmesi, kendinizi çok daha iyi hissetmenize vesile olabilir. Maddi konularda emeklerinizin karşılığını alabileceğiniz gelişmeler yaşanabilir. Uzun vadeli maddi bir refah söz konusu olabilir. Ayrıca geçmişten bir kişinin sizinle bir iletişimi, duygusal açıdan içsel anlamda rahatlamanıza sebebiyet verebilir. Yapılabilecek ciddi ve umut verici konuşmaların açığa çıkması heyecanlı bir hafta geçirmenize vesile olabilir.

 

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar

 

Özellikle duygusal dünyanız ile alakalı durgunluğun, hareketsizliğin aslında gerekli olduğunu fark edeceğiniz bir hafta geçirmenize vesile olabilir. Maddi konularda bu hafta beklenmedik ödemelerden kaynaklı zorda kalabilirsiniz. Ama birtakım fırsatları değerlendirerek, ekonomik anlamda olumlu yönde gelişmelerin yaşanması açığa çıkabilir. Parasal konularda çok aceleci tavırlar içerisine girmemeniz olumlu sonuçlar elde etmenize vesile olabilir.

 

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar

 

Hayatınızdaki duygusal problemlere soğukkanlı yaklaşımlar sergilemeniz çözüm elde etmenize vesile olabilir. Kendinizi bu hafta zihinsel anlamda rahat hissedebilirsiniz. Kaygı ve endişelerden kurtulabilir ve hedefleriniz doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Özellikle maddi konularda emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz. İkili ilişkilerde tartışmalara, gerginliklere sakin ve mantık çerçevesinde yaklaşırsanız, problemlerin çözümlenmesi çok daha kolay olabilir.