6 Ocak 2021 Çarşamba

Eski sevgilinle arkadaş olarak kalabilir misin ? - Anket

 Eski sevgilinle arkadaş olarak kalabilir misin ? - Anket

Eski sevgili neden arkadaş olmak ister?

Bir ilişki sona erdiği zaman, ‘arkadaş olarak kalabiliriz’ fikri birçok şüpheyi de beraberinde getirir. Her ne kadar olgun bir davranışta bulunmak isteseniz de, arkadaş kalmanın çok da iyi bir fikir olmadığını bilirsiniz. Peki, eski sevgiliniz arkadaş olmak isterse ne yapmalısınız?

ANKET ' E KATIL 

İlişki ne kadar kötü olursa olsun, iki kişiden biri, diğerine kıyasla daha çok incinir. Her ne kadar karışık duygular söz konusu olsa da, biri arkadaş kalmayı ve kaybolmuş aşkı tekrar bulmayı ister. Her ne kadar her iki kişinin dost kalabildiği durumlar olsa da, birçok kez en iyi seçenek araya biraz zaman ve mesafe koymaktır. Bu sayede, kimsen yanlış sanrılara doğru hareket etmez.

Peki, eski sevgiliniz neden arkadaş olmak istiyor? 

Ortada bir ayrılık söz konusu olduğu zaman, iki şey olabilir. Bazen eski sevgiliniz ile kavga eder ve birbirinizi anlayamazsınız. Diğer bir taraftan ise kimse incinmeden, bazen sağlıklı bir ilişkiyi tekrar rayına oturtmak için elinize bir şans geçer. İkinci durum, beraber çok badire atlattığınız koşullarda daha olasıdır. Yine de, her iki kişi içinde arkadaş olarak kalmak zor olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder